Muut palvelut


Kesälaitumet 

Varaa hevosellesi turvallinen ja laadukas kesälaidun Forssan seudulta!

1-3-vuotiaille tammoille 
Tasainen ja laadukas laidun, jossa myös katospaikka suojaksi. Hevoset ovat jatkuvan valvonnan alla, sillä kaikki laitumemme sijaitsevat tallin läheisyydessä. Hinta: 550e koko kesä (kesä- elokuu) tai 250e yksittäinen kuukausi.

Myös vanhemmille hevosille on laidunpaikkoja tarjolla kysynnän mukaan, samoin laidunalueen sisältäviä pihattopaikkoja hieman niukemmalla vihreällä – pihattolaidun sopii hevosille, joilla on tehokas rehunkäyttö ja syömistä rajoitetaan. Pihaton hinta: 350e/kk.

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot ja varaus:
puh. 0400-304 544/Kati Kuivakoski
hameenhevoskuntoutus@gmail.com


Varsapihatto

Nykyaikaisessa, valoisassa ja hyvin ilmastoidussa 100m2 varsapihatossamme on kaksi puolta, oma tammoille ja oreille. Pihattoon otetaan 4-8 varsaa per sukupuoli (tilaa max. kymmenelle varsalle per puoli). 

Ulkoilua varten varsoilla on käytössään suuret tarhat, joissa on tilaa juosta. Iltaruokinnan ajaksi varsat otetaan kiinni omille ruokakipoilleen ja pihatoissa on kaksi automaattijuomakuppia per puoli. Tallillamme on tarpeen mukaan käytettävissä myös pesupaikka, lämpimät hoitotilat sekä ajorata.

Pihaton kuukausimaksuun sisältyy matolääkitys. Tallimme omalääkäri Reija Junkkari on perehtynyt pihatossa kasvatettavien varsojen hengitystietulehduksiin väitöskirjansa parissa, käy tallillamme säännöllisesti ja vastaa oletuksena varsojen perusterveydenhuoltoon liittyvistä toimenpiteistä.

Varmista nyt varsallesi laadukas pihattopaikka!
Hinta 320e/kk


Varaus ja lisätiedot: 0400-304 544/Kati Kuivakoski
hameenhevoskuntoutus@gmail.com


Pihatto A (peilikuva toisesta puolesta). Nosto-ovi on varsojen asuessa aina auki, jolloin portti kääntyy huolto-oven suojaksi. Varsoilla on 24/7 vapaa pääsy ulos ja suojaan sisälle, automaattivesikipoille ja ruokailemaan. Pihatto on käytössä runsaalla olkikuivituksella.


Hevosen yksilöllinen lomahoito

Lomahoidon asiakkaita vuonna 2014 -> klikkaa ja lue haastattelu!
Hämeen Hevoskuntoutus tarjoaa lyhytaikaisia hoitopaikkoja hevosille alkaen muutamasta päivästä useampaan kuukauteen. Laadukkaan tallipaikan lisäksi hevosen lomahoito sisältää aina  hevosen yksilöllisten tarpeiden mukaisen ja ammattitaitoisen hoidon.

Liikettä ja tehohoitoa
hevoselle lomasi aikana


Hevosesi ei tarvitse seistä odottamassa omistajansa paluuta lomalta, vaan loma voi merkitä hevoselle myös tehokasta liikuntaa. Hämeen Hevoskuntoutuksessa hevonen voi treenata mm. vesikävelyn muodossa ja hoitoa voidaan tarpeen mukaan täydentää esimerkiksi laser- tai magneettiterapialla.

Huom! Kysy tarjous sähköpostitse ja varaa hoitopaikka hyvissä ajoin ennen lomaasi!
Näin voit varmistua paikkojen saatavuudesta - erityisesti jos sinulla on useita hevosia hoitopaikan tarpeessa.